2013. június 18., kedd

Baltic Sand, Mirror Nails & Dark Shine!

Homokszemcsés manikűr


Az idei szezon legtrendibb manikűrje! Három szuper nyári színben, intentzív sárga, csábító piros, és tengerkék, mindegyik homokszemcsés állaggal.  Felkened a lakkot a körmödre, és már élvezheted is az új manikűrödet. A Baltic Sand manikűr hosszantartó, de mégis könnyedén eltávolítható körömlakkal átitatott vattapamacs segítségével.


Tükröm, tükröm mond meg nékem...

Ennek a körömlakk családnak köszönhetően a manikűröd tükörfényes lesz... visszaveri a fényt, és gyönyörűen mutat a körmeiden.  Tökéletes választás ha nagyot szeretnél villanni, inspirálva a stílusoddal a többieket! 3 színben kapható, klasszikus rózsaszín, nyári zöld, es réz árnyalatokban.Világít a sötétben!

A Dark Shine egy színtelen fedőlakk, ABSZOLÚT KÖTELEZŐ KELLÉK minden nyári buliba! Bulizni készülsz, és szeretnél egyedi manikűrt villantani? Válaszd a Dark Shine körömlakkot, mellyel különböző vidám, bolondos manikűröket készíthetsz.  


5 megjegyzés:

 1. A DARK SHINE-t tuti beszerzem! :D Már nagyon régóta pályázom ilyen fajta lakkra! :)

  VálaszTörlés
 2. Már mindhárom Baltic Sand-et megvettem, annyira gyönyörűek! :) A Dark Shine amúgy sötétben is világít vagy, vagy csak UV-fényben?

  VálaszTörlés
 3. a Baltic Sand családból a pirosas narancs a kedvenc. <3
  a Dark Shine lakkot is tervezem megvenni, minden újdonságért odavagyok! :)

  VálaszTörlés
 4. A kék Baltic Sand lakkot már beszereztem, nagyon szép! :)

  VálaszTörlés
 5. Baltic sand lakkot is szívesen látnék rózsaszín-ben. =) Esetleg lilában, pinkben. =) A kéket már megvettem, de "csajos" árnyalatokra is vevő lennék. :D

  VálaszTörlés